Nieuwe campagne over scooterrecycling

Deze maand start een campagne om scooterrecycling bekend te maken. De campagne is met name bedoeld voor consumenten die hun scooter willen afdanken. Het is de bedoeling dat zij hun scooter bij die bedrijven aanbieden die zijn aangesloten bij SRN om deze op een maatschappelijk verantwoorde manier te laten recyclen.

De nieuwe campagne bestaat uit communicatiemiddelen voor in de winkel. Zo ontvangen alle SRN-inleverpunten een A-5 kaartje met hierop de scooterdemontagebedrijven binnen een straal van 15 kilometer van het bedrijf. Op dit kaartje staan de contactgegevens van de scooterdemontagebedrijven die kunnen worden benaderd om de scooters op te halen. Daarnaast ontvangen alle bedrijven in het netwerk van SRN, inleverpunten én scooterdemontagebedrijven, nieuw foldermateriaal van SRN met een display waarmee de folders op de balie kunnen worden gezet.

In november wordt een advertentie geplaatst in een groot aantal regionale en lokale kranten om scooterrecycling onder de aandacht te brengen. Natuurlijk wordt hier een koppeling gemaakt met de online berichten over scooterrecycling.

Heeft u vragen of suggesties voor de campagne? We horen graag uw reactie. Neem hiervoor contact op met Martijn Boelhouwer via (06) – 22 30 51 68 of via info@scooterrecyclingnederland.nl.

Voorzijde a5 flyer