Groei SRN online

Het aantal mensen dat een bezoek brengt aan www.scooterrecyclingnederland.nl is dit jaar behoorlijk toegenomen. Normaal bezoeken circa 4.000 mensen per maand de website van SRN. In 2018 ligt dit op 5.000 bezoekers per maand. Een verklaring hiervoor is de toegenomen media-aandacht voor milieuzones en de “opruimacties” die diverse gemeenten dit jaar hebben opgezet.

Het aantal bezoekers komt voor een deel binnen via de Google adwords campagne. Dit jaar heeft deze online campagne 84.500 vertoningen opgeleverd en ruim 5.600 bezoekers. Voor een effectieve inzet van de campagne op Google komen mensen die van hun oude scooter af willen gemakkelijk bij de juiste bedrijven terecht, zie. De zoekresultaten op Google zorgen ervoor dat ruim 60% doorklikt – dit is erg hoog – naar de website van SRN waar ze een bedrijf in de buurt kunnen vinden.

Daarnaast komen bezoekers rechtstreeks op de website of via de zoekmachine. Tot 1 oktober hebben 30.653 gebruikers de website www.scooterrecyclingnederland.nl bezocht met in totaal 40.262 bezoeken.

Binnenkort gaat SRN van start met korte berichten via social media. De inzet van social media is bedoeld om consumenten te informeren over scooterrecycling. Om dit op een goede manier te doen, worden video’s over het onderwerp gemaakt. We nodigen u van harte uit om deze video’s via de eigen communicatiekanalen te delen. Ons netwerk ontvangt hierover nader bericht (ook nieuwsgierig? Meld u aan voor de nieuwsbrief .

Volg SRN online, like en deel onze berichten!